gagos logo loader gagos logo

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ΥΛΗ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟ' | BAR&RESTAURANT

Μεγάλη τιμή για την ομάδα της Costas Gagos είναι η δημοσίευση του βραβευμένου έργου Oliva Ristorante, στην Κέρκυρα, το οποίο επιλέχθηκε ως πρωτοσέλιδο στο τεύχος BAR&RESTAURANT!


Το Oliva Ristorante στην Κέρκυρα και το Monk Gastrobar στη Γλυφάδα.

Ευχαριστούμε πολύ το περιοδικό @iliktirio_magazine για το αφιέρωμα σε αυτά τα 2 μας έργα!
 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'EK' THE WORKPLACE ISSUE | ΑΠΡΙΛΙΟΣ '24

Η ομάδα της Costas Gagos δημοσίευσε στο περιοδικό ΕΚ και συγκεκριμένα στο τεύχος ΄΄The workplace issue΄΄, ένα νέο project, τα γραφεία Nobl, στην Αθήνα.

 

Το έργο που απευθύνεται σε επαγγελματίες απ΄ όλο τον κόσμο, σχεδιάστηκε με βασικό γνώμονα την ευελιξία και σκοπό να επαναπροσδιορίσει την έννοια του co-working!


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΓΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''ARCHITECTURE & INTERIORS SUMMIT''

Ο Κώστας Γκάγκος συμμετείχε ενεργά στην διήμερη εκδήλωση της BOUSSIAS EVENTS με θέμα ΄΄Η αρχιτεκτονική συναντάνται με την βιομηχανία των δομικών υλικών΄΄. Η εκδήλωση έλαβε χώρα 22 και 23 Απριλίου 2024 στο Costa Navarino, όπου σπουδαίοι επαγγελματίες του χώρου εξέφρασαν την άποψή τους για θέματα που αφορούν την αρχιτεκτονική και όχι μόνο.

Μέσα από το πάνελ διαλόγου, με θέμα ΄΄Interiors & Materiality΄΄, o Κώστας Γκάγκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες του κλάδου, αναφορικά με τις ιδιότητες και τις αξίες που έχουν τα υλικά στη σύγχρονη εποχή.


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΓΚΟΣ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ | Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ''

Μία ξεχωριστή ομιλία παραχώρησε ο ομιλητής Κώστας Γκάγκος στην εκδήλωση του δημοτικού συμβουλίου νέων Λάρισας, για τη συμμετοχή των νέων στις Ευρωεκλογές, στο δημαρχείο Λάρισας.

Μέσα από την εκδήλωση ακούστηκαν απόψεις μικρών και μεγάλων, σχετικά με το δικαίωμα ψήφου στις ευρωεκλογές, για ένα καλύτερο μέλλον!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ΕΚ' | ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ '24

Άλλη μια δημοσίευση παραχώρησε η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design και συγκεκριμένα στο περιοδικό ΕΚ. Το project του MONK, Gastrobar είναι το νέο conceptual entry, στη Γλυφάδα. Κεντρικός άξονας σχεδιασμού αποτέλεσε η νοοτροπία των μοναστηριών, τα οποία παλαιά αποτελούσαν μέρη παραγωγής και ζύμωσης μπύρας. Μέσα από μια ευρεία γκάμα γεύσεων, ιδιαίτερων κοπών, αλλά και μοναδικών αποσταγμάτων, ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει την απόλυτη εμπειρία!


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ιδιαίτερη τιμή για τον Κώστα Γκάγκο και την ομάδα του ήταν η βράβευση που έλαβε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας και συγκεκριμένα από τον βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Χρήστο Καπετάνο. Η βραδινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα, την πρόοδο και την ανάπτυξη!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ARCHISEARCH | ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ '23

Costas Gagos Architecture & Design — Archiseach 2023: Για την ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design το design είναι φιλοσοφία ζωής!

Με αυτό το moto, και μια σειρά από projects όπως ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ιδιωτικές κατοικίες αλλά και εστιατόρια, η ομάδα της εταιρείας, δίνει νέες ιδέες για ένα λειτουργικό και σύγχρονο design!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ΥΛΗ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟ' | LUXURY SEASONS

Η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design δημοσίευσε για ακόμη μια χρονιά στο περιοδικό ΄ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ΄ και δη στην έκδοση Luxury Seasons το έργο The Sand Villas, στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης.

Το The Sand Villas είναι μια τέλεια, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που σε γυρίζει πίσω στο χρόνο, κοιτάζοντας το μέλλον!


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΓΚΟΣ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ KELLER WILLIAMS

Ο Κώστας Γκάγκος θα συμμετάσχει ως ομιλητής στην εκδήλωση της Keller Williams για το μέλλον της Αγοράς Ακινήτων, με θέμα:

"Ανακαίνιση και Design - Η Νέα Τάση Διεθνώς στο Real Estate"

 

  • Τρίτη 31 Οκτωβρίου, 7:00μμ
  • Larissa Imperial, Λεωφ. Φαρσάλων 182, Λάρισα
  • Είσοδος Ελεύθερη

COSTAS GAGOS AS AN AMBASSADOR FOR MAISON & OBJET EXHIBITION | PARIS 7 - 11 SEPT 2023

Η μεγάλη έκθεση της Maison&Objet πλησιάζει…

 Η έκθεση λαμβάνει χώρα 7 με 11 Σεπτεμβρίου 2023,  στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte στην όμορφη πόλη του Παρισιού. Ο Κώστας Γκάγκος έχει επιλεγεί ως ambassador της εμπορικής έκθεσης. Επίσης, θα λάβει μέρος στην Paris Design Week! Εκθέσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια και gallery θα φιλοξενούν παρουσιάσεις και προτάσεις καινοτόμων προιόντων. Θα υπάρξουν επίσης διαλέξεις και συζητήσεις με διακεκριμένους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων.  


A' DESIGN AWARDS 2023 | ITALY

Η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design κατάφερε να κατακτήσει μια σπουδαία θέση στον κορυφαίο διαγωνισμό A΄ Design Awards 2023  που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2023 στο Como της Ιταλίας. Η εταιρεία μας απόσπασε ασημένιο βραβείο για τo project Zafiri Cava Deli στη Ζάκυνθο κερδίζοντας ακόμη μια νίκη στην ιστορία του Design. Η παγκόσμια αυτή διάκριση μας έδωσε το έναυσμα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο & αγάπη για το κοινό μας όραμα, το επιτυχημένο Design


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'COZYHOME'

Η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design δημοσίευσε στο έντυπο περιοδικό Cozyhome, έναν άκρως καλοκαιρινό προορισμό, το Oliva Ristorante, στην περιοχή νησάκι της Κέρκυρας. Στο σημείο υλοποίησης του έργου λειτουργούσε παλαιά ένα ελαιοτριβείο, γεγονός που αποτέλεσε τον άξονα σχεδιασμού. Βασική πρόθεση ήταν να ενσωματωθούν σημαντικά παραδοσιακά στοιχεία σε έναν τελικά σύγχρονο χώρο με ethnic και boho στοιχεία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ARCHISEARCH

Μια ξεχωριστή δημοσίευση παραχώρησε η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design για το έργο Zafiri Cava Deli, στη Ζάκυνθο στο περιοδικό Archisearch. Στόχος της ομάδας ήταν η δημιουργία ενός νέου τοπόσημου στην καρδιά του νησιού, που προσφέρει συνάμα μια σύγχρονη απόδοση της τοπικής αρχιτεκτονικής!


INTERIORS AWARDS 2023 | ATHENS

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά ήταν για την ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design, η τριπλή βράβευση στα Interiors Awards 2023 by BOUSSIAS. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα κατάφερε να αποσπάσει χρυσό βραβείο για το κατάστημα λιανικής πώλησης Cava Zafiri Deli στην Ζάκυνθο, ασημένιο βραβείο για τις εγκαταστάσεις γραφείων Century 21 στην Αθήνα και μπρονζέ βραβείο για το κατάστημα επώνυμης ένδυσης Vintage Boo Boo στη Μύκονο! 


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LARISSAVOICE

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Γκάγκος στο Larissavoice και συγκεκριμένα στον Ζαχαρία Ζηλιασκάκη. Ο πολυβραβευμένος Interior Designer μιλά για το ξεκίνημά του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα αγαπημένα του projects και τα μελλοντικά του όνειρα και σχέδια! 

 

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: 

https://shorturl.at/FHQ48


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 'ΚΤΙΡΙΟ' | ARCHITECTS IN GREECE 3

Ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας ήταν η δημοσίευση τεσσάρων ξεχωριστών projects στο περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ και δη στην ειδική αγγλική έκδοση «ARCHITECTS IN GREECE 3». Πιο συγκεκριμένα παρουσιάσαμε τα έργα: Century 21, Vintage Boo-Boo, The Sand Villas & Cavaliere Ristorante Concettuale


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ | POSEIDON RESTAURANT

Με μεγάλη χαρά η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design παρουσίασε στην ψηφιακή έκδοση ΚΤΙΡΙΟ, το έργο Poseidon Restaurant. Το έργο χωροθετείται στην Βαυβαρία της Γερμανίας. Η βασική δομή σχεδιασμού ήταν η διατήρηση των βασικών αξόνων σε όλο το χώρο.  

Περισσότερα στο άρθρο: 

https://shorturl.at/juLM2


HORECA 2023 | METROPOLITAN EXPO

Για άλλη μια χρονιά η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design συμμετείχε στην έκθεση της HORECA 2023! Η έκθεση μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και επαγγελματίες πολλών διαφορετικών κλάδων, μεταλαμπαδεύοντας τις ιδέες μας για το Design!

ESTIA AWARDS 2023 | ATHENS

Για άλλη μια χρονιά, η Costas Gagos Architecture & Design έλαβε χώρα στον διαγωνισμό Estia Awards 2023. Η ομάδα κατάφερε να αποσπάσει δύο μοναδικές διακρίσεις για δύο ξεχωριστά CBR projects. Πιο συγκεκριμένα, απόσπασε χρυσό βραβείο για το project Oliva Ristorante, Corfu & ασημένια διάκριση για το Wine Bar, Cyprus


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'SNACK & COFFEE'

Η νέα χρονιά υποδέχθηκε την ομάδα Costas Gagos Architecture & Design με μια ακόμη δημοσίευση στο περιοδικό «Snack & Coffee», τεύχος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας να δημοσιεύσουμε το έργο «Iguazu Athens South American Bar Restaurant». Προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε μια ξεχωριστή άκρως τροπική διάθεση ανάμεσα στους μονότονους ρυθμούς της πόλης. Η μοναδική αισθητική και η εκκεντρικότητα οδήγησαν σε ένα όμορφο αποτέλεσμα! 


XENIA 2022 | METROPOLITAN EXPO

Για ακόμη μια χρονιά η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design παρευρέθηκε στην έκθεση XENIA 2022. Μέσα σε έναν ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής παρουσιάσαμε όλες εκείνες τις βλέψεις που κάνουν για εμάς το Design ξεχωριστό. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στον χώρο μας και μας έδωσαν τη δυνατότητα να μοιραστούμε μαζί τους εικόνες αλλά και νέες ιδέες για το σύγχρονο Design


A' DESIGN AWARDS 2022 | ITALY

Η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design κατάφερε να κατακτήσει μια σπουδαία θέση στον κορυφαίο διαγωνισμό A΄ Design Awards 2021 - 2022, η τελετή απονομής του οποίου έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2022 στο Como της Ιταλίας. Η εταιρεία μας απόσπασε ασημένιο βραβείο για το εστιατόριο Cavaliere Ristorante Concettuale, Athens κερδίζοντας ακόμη μια νίκη στην ιστορία του Design. Η παγκόσμια αυτή διάκριση μας έδωσε το έναυσμα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο & αγάπη για το κοινό μας όραμα, το επιτυχημένο Design

25 YRS ANNIVERSARY GALA NIGHT

Η εταιρείες Costas Gagos Architecture & Design και Hellas Stones γιορτάζουν 25 χρόνια από την ίδρυσή τους το 1997. Με καλούς φίλους και συνεργάτες στο πλάι τους, ο Κώστας και ο Βαγγέλης Γκάγκος γιόρτασαν την γενέθλια ημέρα των εταιρειών τους. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ' | BAR & RESTAURANT

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του περιοδικού ΄Υλη & Κτίριο΄ που μας έδωσε την ευκαιρία να δημοσιευτούμε σε μια αποκλειστική συνέντευξη με θέμα ΄Creative and Origin Design΄. Επίσης, παρουσιάσαμε με τον δικό μας τρόπο δύο μοναδικά projects, με σημείο αναφοράς την Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάσαμε το ιταλικό εστιατόριο ΄Cavaliere Ristorante Concettuale΄ καθώς και τον πρότυπο χώρο Sushi, ΄Kenko Japanese Restaurant΄


INTERIORS AWARDS 2022 | ATHENS

Για ακόμη μία χρονιά ο Κώστας Γκάγκος κι η ομάδα του καταφέρνει να αποσπάσει  σημαντικά βραβεία στο διαγωνισμό του Interiors Awards 2022 .  Κατάφερε να ξεχωρίσει έχοντας κερδίσει χρυσό βραβείο για το εστατόριο Cavalliere Ristorante Concettuale στην Αθήνα, χρυσό βραβείο για το ξενοδοχείο Sand Villas στην Κρήτη, ενώ συνεχίζει με δύο ακόμη ασημένια βραβεία ένα για το Iguazu Restaurant & Bar και το Sovolos Bakery στην Αθήνα. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ΚΤΙΡΙΟ' | ΜΑΙΟΣ 2022

Το Poseidon είναι ένα ελληνικό εστιατόριο, που βρίσκεται στην πόλη Ausburg στην περιοχή της Βαυαρίας στη Γερμανία. Ο Κώστας Γκάγκος κι η ομάδα του κλήθηκαν να κάνουν μία ριζική ανακαίνιση στο εσωτερικό του εστιατορίου, έκτασης 170τμ. Πρωταρχικός στόχος ήταν να γίνει ανασχεδιασμός του υφιστάμενου χώρου, διατηρώντας το χαρακτήρα του κι αξιοποιώντας στο έπακρο τη χαρακτηριστική κατασκευαστικά οροφή του, ώστε να δημιουργηθεί ένας ατμοσφαιρικός χώρος για τους επισκέπτες, που θα κάνει την επίσκεψη τους μοναδική οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η βασική δομή σχεδιασμού ήταν η διατήρηση των βασικών αξόνων σε όλο το χώρο, κάτι που επιτυγχάνεται…

Continue reading →

Το Poseidon είναι ένα ελληνικό εστιατόριο, που βρίσκεται στην πόλη Ausburg στην περιοχή της Βαυαρίας στη Γερμανία. Ο Κώστας Γκάγκος κι η ομάδα του κλήθηκαν να κάνουν μία ριζική ανακαίνιση στο εσωτερικό του εστιατορίου, έκτασης 170τμ. Πρωταρχικός στόχος ήταν να γίνει ανασχεδιασμός του υφιστάμενου χώρου, διατηρώντας το χαρακτήρα του κι αξιοποιώντας στο έπακρο τη χαρακτηριστική κατασκευαστικά οροφή του, ώστε να δημιουργηθεί ένας ατμοσφαιρικός χώρος για τους επισκέπτες, που θα κάνει την επίσκεψη τους μοναδική οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η βασική δομή σχεδιασμού ήταν η διατήρηση των βασικών αξόνων σε όλο το χώρο, κάτι που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση των επίπλων και των σχεδίων σε ευθυγράμμιση με τους τοίχους, γεγονός που δημιούργησε ευκολία προσβασιμότητας και μία ενιαία δίοδο, ουσιαστικά για πελάτες και προσωπικό. Με αυτές τις ενέργειες επιτεύχθηκε το μέγιστο δυνατό ωφέλιμο και λειτουργικό αποτέλεσμα, ώστε να μη χαθεί περιττός χώρος. Χρησιμοποιήθηκαν υλικά όπως φυσική πέτρα, βελούδινα υφάσματα, ξύλο, χρυσές λεπτομέρειες, τα οποία υπογραμμίστηκαν με κρυφό φωτισμό και δημιούργησαν ένα πολύ ζεστό και ατμοσφαιρικό εσωτερικό εστιατορίου. 


ESTIA AWARDS 2022 | ATHENS

Για ακόμη μία χρονιά ο Κώστας Γκάγκος κι η ομάδα του καταφέρνουν να ξεχωρίσουν κι να αποσπάσουν δύο σημαντικά βραβεία στο διαγωνισμό του ESTIA AWARDS 2022. Ξεκινάνε τη χρονιά τους με χρυσό βραβείο για τον πολύχωρο Κηποθέατρο, Αλκαζάρ, Λάρισας κι ασημένιο βραβείο για το εστιατόριο Kenko Modish Sushi Bar, στην Αθήνα.


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ΕΚ' | ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Η ομάδα της Costas Gagos Architecture & Design παρουσίασε με επιτυχία το project Cavaliere Ristorante Concettuale στο περιοδικό EK Magazine τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022! 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'ARCHITECT' | ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Κώστας Γκάγκος: «Δε σχεδιάζουμε απλώς, γράφουμε μία ιστορία»

Το πετυχημένο design πρέπει να είναι καλαίσθητο, αλλά και λειτουργικό. Σε μία συνέντευξη ο Κώστας  Γκάγκος, μας δίνει συμβουλές και μας εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας του.

Διάβασε περισσότερα στο παρακάτω link: architect.costas.gagos


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'HELLO' | ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Ο Λαρισαίος Interior Designer Κώστας Γκάγκος, βραβευμένος με τον τίτλο του «Designer of the Year» στα Interiors Awards 2020 αποσπώντας 3 χρυσά βραβεία, συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο χώρο. Ίδρυσε το 1997 στη Λάρισα την εταιρεία Costas Gagos- Architecture & Design και το 2017 εγκαινίασε το πρώτο υποκατάστημα γραφείων της στην Αθήνα. Η εταιρεία δραστηροποιείται τόσο στο χώρο της αρχιτεκτονικής, όσο στο χώρο του design, της διακόσμησης και της κατασκευής έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας. 


CLOSE
gagos logo

Subscribe to Our Newsletter